ORACLE TECHNIEK ZIT IN ONS DNA

ORITECH

Waardoor we goed zijn in wat we doen.

Lees meer over ons

Wat maakt ons bijzonder

Onze naam Oritech is ontstaan uit de samentrekking van ORI en TECH.

Ori staat voor de origin of replication (afgekort met ori). Het is de Engelstalige benaming voor een plek in een genoom waar de replicatie van DNA of RNA begint. TECH als afkorting van Techniek. Het DNA van Oritech begint met Techniek en specifiek met Oracle Techniek.

Oritech is specialist in Oracle en er op gericht om voor en door Oracle specialisten de best mogelijke omgeving te creëren. Alles wat we doen, is transparant en wij ontzorgen onze mensen zodat zij zelfstandig of met elkaar vakwerk kunnen afleveren.

Onze professionals zijn allen Oracle specialisten, met ieder hun eigen disciplines. Zij zijn inzetbaar als Oracle DBA, Oracle Cloud Architect, APEX-ontwikkelaar of Oracle PL/SQL-ontwikkelaar.

Zij hebben als doel om zowel zelfstandig als met elkaar betere Oracle projecten te realiseren. De gezamenlijke interesse is o.a. het zich verder ontwikkelen in de Oracle omgeving, maar dan wel om hier standaard beter in te zijn en nog beter te worden. Het niveau is hoog en we houden dit ook hoog door training, kennissessies en begeleiding. Dat Oritech haar mensen beloont met 75% van de persoonlijke omzet is een prettige maar ook logische keus.

Wij voelen ons één team en voelen ons goed, wij zijn Oritech.

Ons team

Ons team is net zo gedreven als onze Oritech Specialisten zelf. Zij zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat onze Oracle specialisten ontzorgd worden voor zaken die niet hun core competenties zijn. Wij houden ons bezig met nieuwe projectmogelijkheden en doen alle administratieve rompslomp, waaronder het debiteurenbeheer zodat tijdig betaald wordt. Onze teamleden bewaken de voortgang van projecten bij onze opdrachtgevers en onderhouden het contact met onze Oracle collega’s. Dit laatste gebeurt voornamelijk door onze founders. Dit omdat zij exact de juiste taal spreken. Onze founders zijn allen namelijk zelf senior Developer, senior DBA of Architect en tot op de dag van vandaag zelf ook actief als Oracle Specialist bij onze klanten .

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Jessica Kuijl
Jessica KuijlResource manager
Yvonne Bakx
Yvonne Bakx Founder
Rob van Wijk
Rob van WijkFounder

Onze visie en missie

In onze visie ondersteunen wij met name de Top500 van Nederland. Wij voorzien in kennis- & capaciteitsbehoeften en in het bedenken, bouwen en optimaliseren van database- en softwareomgevingen gebaseerd op ORACLE. Door te werken met specialisten, borgen we de benodigde kennis en kunde en dagen we onszelf telkens uit om zo veel mogelijk waarde toe te voegen. Door schaarste op het gebied van goede ORACLE DBA-ers en ontwikkelaars is het voor ons van belang, om als werkgever, een andere invulling te geven in de samenwerking met onze specialisten en hun input op opdrachten.

In onze visie past daarom goed de gedachte om op een andere manier samen te werken met Oracle-specialisten. Dit hebben wij bereikt door een unieke mix te creëren van Zelfstandigheid, Zekerheid, Zelfontwikkeling en een erg prettige Beloning.

Met Oritech bieden we daardoor aan onze opdrachtgevers vakbekwame en gemotiveerde Oracle-specialisten die als plezierige tijdelijke collega’s zijn in te zetten.

ORACLE TECHNIEK ZIT IN ONS DNA

We zullen contact opnemen

Jessica Kuijl

Sales consultant

06-55222636
jkuijl@oritech.nl

Neem contact op

Dank voor uw contactverzoek, wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.
Er is iets fouts gegaan.