ORACLE TECHNIEK ZIT IN ONS DNA

ORACLE Specialisten

Ook Oritech Specialist worden?

Lees meer

Ook Oracle specialist bij ons worden?

Misschien ken je al een van onze Oracle-specialisten en kan hij of zij je bij ons introduceren. Misschien heb jij ook de geweldige vaardigheden die wij zoeken in een Oracle-specialist. Mogelijk kennen we je al via onze projecten op performance and tuning, DBA of APEX-ontwikkeling. Maak kennis met onze founders en het ondersteunende team met wie jij samen met de andere Oracle-specialisten ook een top tijd kunt beleven.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaring en kunde en natuurlijk ook naar hoe goed jouw wensen te realiseren zijn.

Dit ga je doen

In de functie van Oracle Specialist werk je zelfstandig of in teamverband mee aan projecten bij onze opdrachtgevers. Je bent vaak verantwoordelijk voor de bouw en implementaties van de bedrijfs-kritische systemen gebaseerd op Oracle RDBMS. Daarnaast adviseer je de opdrachtgever over de inzet van verschillende technologieën. Jouw grondige kennis en kunde van de Oracle database vormt daarbij de basis. Uiteraard kennen SQL en PL/SQL weinig geheimen voor je. Je werkt hetzij als ontwikkelaar of als database administrator (DBA). Als ontwikkelaar ben je inzetbaar op minimaal één van deze vakgebieden: APEX of PL/SQL backend-ontwikkeling. Als DBA voer je het dagelijkse beheer uit, begeleid je trajecten naar de Cloud of zorg je voor een optimale performance van jouw databases.

Je hebt veel contact met niet alleen de IT-ers van de opdrachtgever, maar ook met de eindgebruikers. Je werkt vaak op locatie van de klant, maar ook vanuit huis. De duur van de overeenkomst varieert: de ene keer is de opdracht in een paar maanden klaar, de andere keer ben je langer bezig met een opdracht. Oritech richt zich niet op een specifieke branche, wat jouw werk afwisselend maakt.

FOR A BETTER CUP OF …… ORACLE

Dit is wat wij zoeken!

 • Je hebt een HBO of WO werk- & denkniveau

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met de ORACLE RDBMS

 • Je hebt uitstekende kennis van PL/SQL en SQL

 • Je bent inzetbaar als DBA, Cloud Architect,

  APEX-ontwikkelaar of

  Oracle PL/SQL-ontwikkelaar.

 • Je hebt aantoonbare ervaring met Agile Scrum

 • Je bent proactief, vraagt door en toont initiatief

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

 • Goede communicatie- en teamwork skills

We zullen contact opnemen

Jessica Kuijl
Resource manager

Solliciteer nu als Oracle specialist

Choose File
Dank voor uw sollicitatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact op nemen.
Er is iets fout gegaan