Dit jaar hebben we een dag extra om kennis te vergaren!

Reserveer donderdag 29 februari maar alvast in je agenda, want dan houden wij weer een Oritech Bytes. Deze avond is met name interessant voor Oracle APEX ontwikkelaars. We hebben Marcel van der Plas van Oritech en Christian Rokitta, Consulting Member of Technical Staff van Oracle, bereid gevonden een presentatie te geven, dus dat belooft een zeer informatieve avond te worden.

We verzamelen vanaf 18.00 uur op ons kantoor in Waddinxveen. Na eerst een hapje eten beginnen we aansluitend vanaf ongeveer 19.00 uur met de twee sessies.

Iedereen kan komen en deelname is gratis. Wel graag even van tevoren aanmelden op bytes@oritech.nl, vanwege beperkt aantal plaatsen en catering.

We zien je graag op donderdag 29 februari!

Sessie 1: Marcel van der Plas – PWA / Progressive Web Apps

PWA’s zijn webapplicaties of webpagina’s die zich als een app kunnen gedragen om zo een gebruikerservaring van het apparaat te kunnen bieden. Sinds een aantal jaren is het ook mogelijk om met APEX een PWA te maken. In deze presentatie laat ik zien wat er met APEX en PWA mogelijk is.

Sessie 2: Christian Rokitta – 30 Tips & Tricks in APEX

 

Ben je al lang bekend met Oracle APEX? Of ben je net begonnen? Voor elk niveau zijn er de nog steeds tips, verborgen juweeltjes of best practices te ontdekken!

Deze presentatie bevat ​​in totaal 30 tips & tricks, die

a) niet iedereen weet

b) het dagelijkse werk en de omgang met APEX eenvoudiger maken

c) best practices aan de hand van voorbeelden

Uiteindelijk krijgt hopelijk iedereen, ongeacht of ze een APEX-goeroe of een newbie zijn, zijn bite/byte/petitfour en neemt hij een of twee nuttige tips mee naar huis of terug naar het bedrijf!