Als team helpen wij jou optimaal te profileren richting de arbeidsmarkt om eindelijk projecten te kunnen zoeken die aansluiten bij jouw ambities, expertise en natuurlijk interesse(s). Daarnaast blijven we als team natuurlijk altijd goed betrokken om je voortgang en ontwikkeling te monitoren. We zullen daarbij altijd het gesprek met je blijven aangaan om te kijken of we jouw professionele vaardigheden naar een hoger plan kunnen trekken evenals jouw marktwaarde. Hier worden we natuurlijk beiden beter van.

We bieden hiervoor een breed palet van trainingsmogelijkheden aan, geselecteerd op basis van het jarenlang trainen van de IT doelgroep. Verder ontzorgen we jullie zo veel mogelijk. Dit kan gaan over het faciliteren van een auto of telefoon tot aan het borgen dat jouw facturen betaald worden. Zo kun je lekker bezig zijn met waar je hart ligt en waar je goed in bent.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je kunt leren van elkaar, in de ruimste zin van het woord, daarom organiseren we naast gezellige social events ook de nodige kennisevents.

Wij dragen natuurlijk het risico wanneer je op de “bank” zit of ziek bent. Wij blijven dan je salaris maandelijks netjes uitkeren.