ORACLE TECHNIEK ZIT IN ONS DNA

ORITECH

Flexibiliteit op afroep ter versterking eigen team

Lees meer

PROJECTMATIG EEN TEAM INHUREN?

Het is altijd praktisch om boven op de eigen capaciteit te beschikken over een flexibele schil. Daarmee creëert u verschillende voordelen voor uw organisatie: U ondervangt daarmee pieken in de standaard bezetting bij over- ondercapaciteit en specifieke tijdelijke expertise kan nu eenvoudig in huis gehaald worden, om zo geformuleerde doelstellingen in projecten te behalen.

Wij beschikken over verschillende expertises met verschillend ervaringsniveau. Niet altijd behoeft een Senior ingezet te worden om een opdracht uitstekend te verrichten. Ook letten wij op het Marksegment zodat ook branche specifieke kennis toegevoegd wordt. Onze Oracle specialisten zijn allen bovengemiddeld. Daar hebben wij ze op geselecteerd en ondersteunen wij hen op allerlei manieren om op dat goede niveau te blijven. Daardoor kunnen zij continu blijven bijdragen aan mooie projecten.

Op basis van hun ontwikkelervaring en en branchekennis kennis kunnen wij de volgende verdeling maken:

• 65% hebben tussen de 4 en 7 jaar ervaring;
• 35% hebben meer dan 7 jaar ervaring.

Wij zijn kritisch tijdens de aanname en bij de uitvoering van onze Oracle specialisten. Dit zorgt er voor dat wij constante kwaliteit kunnen blijven leveren. Onze specialisten behoren tot de top 20% binnen hun vakgebied. Zij volgen daarvoor de noodzakelijke trainingen en opleidingen. Door hun jarenlange ervaring, kennen zij de kneepjes en de valkuilen op het Oracle gebied. Daarnaast zijn onze Oracle specialisten gedreven, sociaal vaardig en collegiaal.

Vragen over of interesse in een team aan Oracle specialisten? Laat uw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact op

Dank voor uw contactverzoek, wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.
Er is iets fouts gegaan.

Andere vraagstukken

Innovatie partnership

Ontzorging van begin tot een geweldig eind

Java kennis en kunde

Inbreng van ontbrekende JAVA kennis en ervaring

Architectuur ondersteuning

Zeker zijn van goede software